ČERVENÝ JELEN - PRAHA - Nezávislá recenze
Je to již několik dní, kdy byla otevřena nová restaurace v Praze a to Červený Jelen. Byť jsem byl pozván jako nezávislý mystery shopper na otevření z pracovních důvodů jsem se nemohl dostavit, ale svojí návštěvu jsem si schoval na tento týden, kdy restaurace je už v plném provozu.
Návštěvu jsem se svým letitým kolegou a šéfkuchařem Filipem Vracovským směřoval již na otevírací dobu a to na 11:30 hod., kdy se před podnikem již tvořila fronta čekající na otevření.
Nádherné prostory, které nás naprosto uchvátili jsou velmi krásné. Při našem příchodu se nás ujímá uvaděčka, která nám velmi rychle vyhledala volné místo a usadila nás.
Ihned bez čekání se nás ujímá velmi vřelý a příjemný číšník. Za výčepem spatřujeme našeho pantátu výčepního z Plzně Míru Nekolného což je pro nás jistota skvěle načepovaného piva.
Šnyt kroužkuje jak má a jeho chuť je výborná. Rozhlížíme se po krásném interiéru a dech beroucí architektury. Vidíme přímo do kuchyně, která je otevřená a musíme uznat,že je to jako ve včelím hnízdě.
Lahodné pokrmy, které nás provází celým odpolednem jsou na nejvyšší úrovni. Nemáme co vytknout a
pochutnáváme si na každém jídle bez rozdílu. Číšník se o nás stará jako o vlastní a my hodujeme a užíváme si skvělý gastronomický koncept v centru Prahy.
Děkujeme. Bylo to famózní!!!
Bohumil Rydrych
Restauratér roku 2017 Asociace hotelů a restaurací ČR
Nezávislý mystery shopper v gastronomii.
Červený Jelen |
Bohumil Rydrych
Cestujeme na Maltu
Cestování je pro mně nejkrásnější činnost na světě. Skvělý relax. Malta země o které jsem toho moc nevěděl a chtěl jí poznat. Nikde jsem nic moc nevyčetl tak jsem sedl na letadlo a šup. Poznat nepoznané :).
Bohumil Rydrych
Svatební veletrh - Šeříkovka - Plzeň 19.2.2017
Dnes jsem se vrhl na svatební veletrh v Plzni - Šeříkovka. Sezóna je před námi a i já se rád inspiruji pro svoje klienty.
Bohumil Rydrych
Lokál Pod Divadlem - domácí zabijačka
Po roce opět domácí zabijačka a výborné pivečko v ulicích Plzně přímo pod divadlem JKT. Dokonalé chutě, skvělý personál.
Bohumil Rydrych
Ano Šéfe - Hospůdka U Štěpána - Vojetice
Tentokrát padla volba na vyhlášenou restauraci - Hospůdka U Štěpána, která má 3 hvězdičky z pořadu Ano šéfe a je vítězem loňského hodnocení TOP plzeňský podnik známého portálu Restu.
Bohumil Rydrych
EET pro všechny stejně ? Výsměch p. Babiše
Otázka: EET pro všechny stejně opravdu.? Blbost.!!! Za mě jen bič na poctivé podnikatele... Poctivé podnikatele vytlačí nepoctivci...
Bohumil Rydrych
Rezidence Elema - Praha - Záhřebská 9
Tentokrát jsem se zaměřil na ubytování v Praze a jel vyzkoušet rezidentní ubytování na Vinohradech. Třídenní odpočinek se podobal hororu...
Bohumil Rydrych
Zlatý drak - Plzeň
Po vánoční maratonu jsem opět vyrazil na návštěvu restaurace.Tentokrát padla volba na asijskou restauraci.České klasiky přes vánoce přejeden tudíž padla volba na asijskou kuchyň. Zlatý drak - restaurace, která vyhrála v roce 2011.
Bohumil Rydrych
Chcete být úspěšný ? Dělejte to co milujete !!!
Nejčastější příčinou životních neúspěchů v zaměstnání je ta, že lidé nedělají to co opravdu milují. Třeba k tomu potřebují nějaký kapitál nebo nemají tu odvahu.
Bohumil Rydrych
Den Bohemia sektu - Starý plzenec
Neuvěřitelné je bohužel skutečností. Smutné povídání a ohlédnutí za jedním krásným festivalem. Čtěte v mém článku.
Bohumil Rydrych
Bosch Fresch Festival Plzeň 2016 - Jak to vidím já.
Festival, který je komerčně jeden z největších v ČR. V loňském roce jsem se zúčastnil s naší restaurací. Letošní rok jsem z prostého důvodu odmítl. A proč ? Dočtete se v mém článku.
Bohumil Rydrych
Nominace na Restauratéra roku 2016
Asociace hotelů a restaurací ČR.Druhým rokem jsem nominován kolegy a veřejností na tento titul. Děkuji za nominaci a už se těším na slavnostní galavečer.
Bohumil Rydrych
Kavárna Losiná
Další putování po restauracích a kavárnách. Tentokrát jedno zklamání a jedna fakt pecková kavárna...
Bohumil Rydrych
Tulky po České republice - Kolkovna Budějovická
Návštěva dalšího podniku v Praze. Již jsem jich prošel a projezdil mnoho tak budu postupně přidávat další a další články o chování personálu, kvalitě jídla a dalších věciček okolo restaurací, které navštívím.
Bohumil Rydrych
Gastronomické perličky při cestování.
Tento blog byl vytvořen na časté žádosti mých klientů, studentů a všech, kteří chtějí vědět vše kolem dobré gastronomie. Není restaurace jako restaurace...
- Počet článků 15
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 761x