Dokonalost... Slovo, které jednoznačně vystihuje Hospůdku U Štěpána. Do hospůdky jsem vyrazil za účelem oslavy výročí s mojí drahou polovičkou. Od uvítání až po závěrečný dezert nelze nic vytknout. Ani nevyleštěný příbor, který jsem dostal k dezertu nemůže změnit moje hodnocení na plných 5 bodů za vše. Obsluha velmi pozorná, milá,a ani to, že obsluha chroupala za barem svačinku. Dokonalost jídel a chutí jednoznačně přebije drobné nedostatky, které ale najdete úplně všude, když budete chtít. Teď vím kam se budu určitě vracet. Zasloužené 1.místo na RESTU za nejlepší restauraci plzeňského kraje. Jen tak dál.Není co dalšího vytknou, doporučuji všem k návštěvě. Rezervaci bych doporučil předem, vzhledem k velké popularitě tohoto podniku.
Ano Šéfe - Hospůdka U Štěpána - Vojetice
Další články blogera
Tato rubrika neobsahuje žádné články...
Další články z rubriky Cestování
Jan Vaverka
Bolívie - 7. díl: Na skok do Bolivijské Amazonie
Sto kilometrů vzdušnou čarou a jste z La Pazu v Amazonii. Ti odvážnější rovnou po silnici smrti. Je to kousek, ale zase takový fofr to není.
Martin Faltýn
Letos jako před rokem - Malajsie a navíc Thajsko
Rok se s rokem shledal a nikdy bych nevěřil, že prakticky po roce se znovu podívám do Malajsie a letos také, prvně v životě, do Thajska. A protože dvakrát do stejné řeky opravdu nevstoupíte, věřte mi - bude o čem psát.
Klára Žejdlová
Italské Velikonoce? V mých vzpomínkách to jsou přátelé, rodina…a obžerství
I když to obžerství bylo prokládané dlouhými procházkami. Aby nám vytrávilo. A abychom nasbírali ingredience pro další vaření...
Miroslav Semecký
Nacházíte ve Španělsku? Používáte aplikaci Telegram? Zpozorněte!
Oblíbená komunikační aplikace ve Španělsku končí. Bude vypnuta (zablokován přístup) v řádu několika následujících hodin. Soudce Národního soudu Santiago Pedraz vydal rozhodnutí, ve kterém nařizuje mob..
Jan Vaverka
Bolívie - 6. díl: Den v La Pazu
La Paz je město jako žádné jiné. Dvoumilionová aglomerace sahající až nad 4000 metrů nad moře, ulice jsou strmé, propojené lanovkami, a kolem obrovská kulturní a sociální diverzita.
Počet článků 15 | Celková karma 0.00 | Průměrná čtenost 760 |
Gastronomický odborník, fotograf, moderátor. Moje životní heslo je : Nesnáším šlendrián v restauračních zařízeních a k tomu vedu i svoje zaměstnance.