Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BR

Ani já nemám žádný problém s EET. Přechod byl snadný a nikterak náročný... Jen mě rozčiluje, jak p. Babiš hlásá rovinu pro všechny, ale ve skutečnosti tomu tak není... Podvodníci si krátí daně vesele, nepřiznávají zaměstnancům celou mzdu jak by měli a jsou vysmátí... Naše společnost eviduje poctivě EET, přiznává celou upozorňuji celou mzdu zaměstnancům již několik let a pohybujeme se na hranici existence každý měsíc. To mi nepřijde férové. Nikdy jsem nebyl bonzák ani bonzákem nebudu. Jen když nikdo nastaví pravidla tak pro všechny stejně. Proč nějaké vyjímky a úlevy třeba pro fast foody,?

1 0
možnosti
OU
Foto

Ale vždyť to funguje. Případy které jste popsal jsou prokazatelné a tedy jasně trestatelné. Stačí, aby tam místo vás byl kontrolor. Možná bude stačit i jen váš článek.

Narozdíl od dřívějšího stavu, kdy se nedalo prokázat skoro nic.

0 2
možnosti

Milý pane Pištoro, početní úloha pro Vás: Kolik kofol bez účtenky by všichni vesničtí hospodští museli prodat, aby "oje_bali" stát o to, co jeden Babiš na dluhopisech za rok? ;-D

2 0
možnosti
ZH

Je to fakt zajímavý. Brácha měl hospodu 5 let a nic by proti EET neměl, pokuď ho budou mít všichni. Včera jsem mluvil dost dlouho se známým, který od revoluce na našem sídlišti má 2 trafiky a drogerii. Ten tvrdí, že to měli zavés už před 20 lety, když měl ještě zeleninu. Hospodský z minihospůdky ve vsi kde mám zahradu taky nemá problém. A myslím, že nejvíc vypovídající byl ten podnikatel z Liberce u Jílkové minulí týden. Mám na mysli to jak říkal, že ani všichni z jeho zaměstnanců, než k němu nastoupili, brali minimální mzdu a zbytek načerno. 100% z 200 lidí. :-/

0 0
možnosti
Foto

Před 20 lety to nešlo zavést z technických důvodů. Možná i nyní je to lehce předčasné. A to je také jediný důvod, proč to není skoro nikde ve světě.

0 1
možnosti
Foto

Buďte rád, že máte alespoň nějaký doklad. Já potřebuji často pro kancelářské práce tu tam sponky, lepící pásku a takové ty voloviny, které se sice kupují v Makru ve velkém. ale občas zkrátka dojdou dřív. V těch jejich "super" "slunce market", "radost nakupovat" apod je to o nervy. Vysvětlit jim, že chci daňový doklad, že tam opravdu nemůže být DPH 0% ani 15%, to je taky masakr. Minule to vyřešili nápisem "nejsme plátci DPH". A to to mají obrat, že by i Soryjako zíral, neb lidi to tam táhne jako vosy na met. Takže asi tak. Všichni kolem EETčkují a oni se jen smějí.

1 0
možnosti
AG

Ale nesmějí. Už jim začíná docházet, oč běží.

1 0
možnosti
Foto

Hanba by vás měla fackovat. Jestli se necháváte dobrovolně buzerovat a olupovat je to vaše věc. Nezáviďte druhým, když udělají vše pro to, aby si něco před lupičem zachránili. Bonzáctví je nemravné.

2 2
možnosti
VPS

Není ve skutečnosti možné skontrolovat všechny. Krajinou státých kontrol všeho bylo SSSR.

Divím jse Vám, že jste si uělal závěr, že EET je hloupost namísto toho, aby jste pomohl nastolit pořádek. V takovém Švýcarsku by jste za svůj postoj podporu veřejnosti nedostal.

1 6
možnosti
Foto

Neskutečně naivní a důvěřiví voliči naletěli Babišovi a dali mu do ruky instrumenty, které mu výrazně pomohou v rozšiřování jeho majetku a zabírání nových firem.

15 2
možnosti
Foto

A to myslíte vážně, pane Machačku? Není to daleko spíš snaha o politický úspéch, než snaha o rozšíření majetku?

1 2
možnosti
PV

P76a55v74e51l 19V61é48b23r

9. 2. 2017 12:56

Napsal jste: "Více věřím tom, že budou kontrolovat jen Ty co na něco poukazují..."

Věříte špatně. Budou kontrolovat ty, na něž dostane Agrofert (nebo nějaký jeho kamarád) chuť...

18 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 761x
Gastronomický odborník, fotograf, moderátor. Moje životní heslo je : Nesnáším šlendrián v restauračních zařízeních a k tomu vedu i svoje zaměstnance.

Seznam rubrik